JAKO SAM SE UPLAŠILA ZA ŽIVOT! Tara Simov za KURIR o hakerskim napadima: Stižu mi pretnje, sve sam prijavila POLICIJI!
Foto: Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO

JAKO SAM SE UPLAŠILA ZA ŽIVOT! Tara Simov za KURIR o hakerskim napadima: Stižu mi pretnje, sve sam prijavila POLICIJI!

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge", Tara Simov, našla se na meti hakerskih napada. Simova se sada oglasila za Kurir i otkrila o čemu se radi:

Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

- Na svim društvenim mrežama su mi hakovani profili. Sve sam prijavila policiji i prijava je prosleđena Višem javnom tužilaštvu za visiko ​tehnološki kriminal. U jednom trenutku morala sam da ugasim sve naloge na internetu. Moram da priznam da sam se ovoga puta jako uplašila za svoj život. Od kada sam izašla iz Zadruge meni konstantno stižu pretnje, poslednjih nedelja sam neke od njih i objavljivala na svom Instagram profilu, i zato mislim da je ovaj hakerski napad povezan sa tim - govorila je Simova i dodala:

Tara Simov
foto: ATA Images

- Zabrinuta sam za svoju bezbednost, iskreno previše sam uplašena, jer ne znam na šta su ti ljudi spremni. Ovako ne sumnjam ni na koga konkretno, može da bude bilo ko i ovako me svi mrze tako da je to verovatno - zaključila je Tara za Kurir.

Zadruga, Zadruga 4, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.D./S.M.

Bonus video:

00:11

ŠA IMITIRAO TARU, ONA DOŽIVELA NAPAD LJUBOMORE DOK JE BIO KOD FRIZERA: Reper i Simova snimcima iz MAKEDONIJE zbunili javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track