SUBOTIĆEVA IZGORELA: Mina slala poruke njenoj majci Ljubi, pisala šta joj radi ćerka, a onda se javila i VRBAŠKI i sve OBJASNILA!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen, ATA Images, Damir Dervišagić

ISPLIVALO SVE

SUBOTIĆEVA IZGORELA: Mina slala poruke njenoj majci Ljubi, pisala šta joj radi ćerka, a onda se javila i VRBAŠKI i sve OBJASNILA!

Stars -

Aleksandra Subotić otkrila je svima da njenoj majci Ljubi Pantović šalje poruke neko ko se predstavlja kao Mina Vrbaški.

Bivša rijaliti učesnica otkrila je da se njena majka nije čula sa Minom godinu dana, a u porukama Mina navodno piše da Aleksandra sa njom luduje i provodi se.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

"Da li je moguće da postoje toliko bolesni mozgovi i toliko ZLOBNI "Ljunr koji ne žive svoje živote i koji pokušavaju iz samo sebi znanih razloga da se mešaju u tuđe živote?! Pre svega previše ste glupi da pravite priče na moj račun! Osoba koja se predstavila kao Mina Vrbaški - a ja iskreno ne verujem da je to ona, je noćas pisala mojoj mami (sa kojom se ne čuje od prošle godine) poruke u jedan ujutru pokušavajući da dobije dokaz da se mi tajno viđamo i aludirajući na to da ja negde s njom ludujem, provodim vreme i putujem. Moja mama u svakoj sekundi zna gde se ja nalazim, a ja svoje vreme provodim isključivo sa svojom decom i porodicom. P.S. Jadni ste i bedni!", napisala je Aleksandra i priložila poruke navodno od Mine.

Mina se kasnije na svom Instagramu oglasila i napisala da broj koji šalje svima poruke nije njen.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Aleksandra Subotić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track