MISICI SE SMUČILA VILA? Jovana i Stefan sele se od Osmana Karića, ona je insistirala, ne može da trpi priče da se UVALILA U KUĆU!
Foto: Printscreen/Pink, Nemanja Nikolić

IZNAJMLJUJU STAN

MISICI SE SMUČILA VILA? Jovana i Stefan sele se od Osmana Karića, ona je insistirala, ne može da trpi priče da se UVALILA U KUĆU!

Stars -

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su proslavili šestomesečnicu veze na Zlatiboru, a zatim se zaputili na crnogorsko primorje.

Pre toga su posetili manastir Ostrog, a počele su spekulacije da će Karić zaprositi misicu. I dok naizgled ljubav cveta, pojavili su se navodi da nije baš sve u redu u vili Karića.

Naime, misica navodno ne želi više da živi tamo iz više razloga.

Osman Karić
foto: Printscreen/Zadruga

"Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kad hoće, da budu slobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u poslednje vreme sve češće beže iz vile, šetaju gradom, sede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom", govori izvor i dodaje:

"Jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred veridbu i brak ako im ljubav opstane."

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

00:04

DVE RIJALITI BOMBE U BEOGRADSKOM RESTORANU: Maja se vratila iz CG, pa sa Subotićkom dominira! Sevaju GRUDI iz vrelih haljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track