DOŠLA SAM DA SE VIDIM SA CAREM I TU SAM NEKOLIKO DANA: Maja Marinković sumnja da je Janjuš prati, neće više da je povezuju s njim!
Foto: Printscreen/Pink TV

OTVORILA DUŠU

DOŠLA SAM DA SE VIDIM SA CAREM I TU SAM NEKOLIKO DANA: Maja Marinković sumnja da je Janjuš prati, neće više da je povezuju s njim!

Stars -

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uhvaćeni su kako odlaze u etno selo nakon završetka emisije.

Podsetimo, Janjuš je izjavio da ima novu ljubav i da neće ići tamo više. I Maja se šokirala što je Janjuš bio u etno selu. Čim se probudila, oglasila se i otkrila da je ona tamo otišla kod Filipa Cara, a da se Janjuš naprasno pojavio.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink TV

"Mene ne da samo prate paparaci, nego očito i neki ljudi čekaju da ja krenem na određeno mesto, gde su rekli da više ne borave. Novinar je mogao da priđe i pogleda ko je prišao taksiju da me dočeka (Filip), a ovaj (Janjuš) je na drugi ulaz ušao sa tim drugim nekim crvenim kolima. Filip i ja smo otišli na svoj stranu, pre nego što je (Janjuš) uopšte ušao u dvorište. Ne znam da li ovim natpisima neko želi da izazove da pričam o nekim drugim stvarima ili mi se nameće čovek koji u isto vreme, slučajno ili namerno, dolazi na istu adresu. Znate da ja nemam problem da kažem, ali ovo nije istina. Niti sam se videla sa Janjušem, niti bih se više u životu videla. Zaista mi je ovo nepotreban problem u životu, da moram da objašnjavam kojekakve gluposti koje nemaju veze sa istinom", rekla je Maja, pa dodala:

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Instagram, screenshot

"Ne treba mi povezivanje sa Janjušem, kad sam došla da se vidim sa Carem i tu sam nekoliko dan."

Maja je, dok je davala izjavu, bila u društvu Cara, koji je sve njene navode potvrdio. Podsetimo, sinoć je Car došao u studio da iznenadi Maju poklonima i slučajno je poljubio u usta.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:04

DVE RIJALITI BOMBE U BEOGRADSKOM RESTORANU: Maja se vratila iz CG, pa sa Subotićkom dominira! Sevaju GRUDI iz vrelih haljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track