DRAGANA DŽAJIĆ NIJE OPUŠTENA, NE ŽELI DA POKAŽE SINA: Jedno je kada pošaljete fotku porodici, a drugo kada ga pokažete masi!
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

DRAGANA DŽAJIĆ NIJE OPUŠTENA, NE ŽELI DA POKAŽE SINA: Jedno je kada pošaljete fotku porodici, a drugo kada ga pokažete masi!

Stars -

Dragana Džajić bila je jedna od gošći na rođendanskom gala partiju Milice Pavlović, ali se na slavlju kratko zadržala. Majčinske obaveze zovu.

- Divan je povod ovde, Miličin je rođendan, lepo se provodimo, ali vreme je da se idem kući zbog sina - rekla je lepa Džajina ćerka dodajući da je ovako koncipiran svaki njen dan i da je posvećena detetu:

- Jeste, baš tako. Mislim da malo moram da se vratim u to moje prvobitno stanje, da sam dosta radila, gde sam dosta radila. Malo sam ulenjila pored njih, ali se uskoro vraćam obavezama - rekla je Dragana.

Dragana Džajić
foto: Kurir Televizija

Iako je posvećena majka, priznaje da joj nedostaju izlasci.

- Fali mi, prijalo mi je malo da promenim i da izađem, ali dobro, ima vremena - rekla je Dragana, koja brine o bezbednosti sina vodi računa i kada su u pitanju društvene mreže. Njegovo lice još uvek krije na fotografijama koje objavljuje.

- Još uvek se ne osećam komforno da ga u prvom planu tako slikam, što ne znači da se to nekada neće desiti, još uvek ja moram da se opustim oko toga - rekla je ona i bila iskrena, te priznala oko čega najviše strahuje:

Dragana Džajić
foto: Kurir Televizija

- Suviše je mali da bih ga tako izlagala javnosti. Drugačije je da ga slikate pa pošaljete porodici. familiji, prijateljima, a drugo je to kada izložite dete javnosti. Ja se još uvek ne osećam prijatno - rekla je Dragana Džajić.

Bonus video:

02:17

MIRKA VASILJEVIĆ POSTAJE MAMA PO ČETVRTI PUT: Za Kurir otkrila da li planira PETO DETE i kad će napraviti svadbu sa Vujadinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track