BRENA POKAZALA LUKSUZNU JAHTU OD 6.000.000 €: Ovako izgleda njen brod od 100 fita i šest spavaćih soba! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

voli brodove i more

BRENA POKAZALA LUKSUZNU JAHTU OD 6.000.000 €: Ovako izgleda njen brod od 100 fita i šest spavaćih soba! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović kupili su jahtu dugačku 30 metara, za koju su navodno dali oko 6.000.000 evra, kako bi obilazili celi svet, a ove godine su plovili Mediteran sa pevačicinom sestrom i prijateljima.

A iako je dosta pričala o njoj, a pevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, do sad nisu pokazivali kako izgleda ceo brod. Ona je objavila fotografiju ispred jahte sa svojim prijateljima i članovima porodice, a onda napisala da uživa u odmoru koji je za nju veoma važan.

- Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osveživači kreativnosti našeg uma - napisala je Brena.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena.

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove - rekla je Brena u ranijem intervjuu.

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

01:31

Lepa Brena prodala očevinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja