NOVI SKANDAL MINE VRBAŠKI: Prevarila FANOVE, slikala se sa LAŽNIM BONDOM! Više je nego jasno da je u pitanju Krejgov DVOJNIK!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

ISPALILA SE

NOVI SKANDAL MINE VRBAŠKI: Prevarila FANOVE, slikala se sa LAŽNIM BONDOM! Više je nego jasno da je u pitanju Krejgov DVOJNIK!

Stars -

Mina Vrbaški fotografisala se na jednom događaju, kom je prisustvovala u Beču, s dvojnikom holivudskog glumca Danijela Krejga, koga je želela da svojim pratiocima i široj javnosti predstavi kao pravog glumca, koji igra čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen Instagram

Krejg, koga su svetski mediji pre nekoliko dana proglasili najplaćenijom holivudskom zvezdom, nedavno je boravio u Beogradu, gde je snimao drugi deo filma "Nož u leđa".

Inače, starleta je u Beču bila jedna od članica lokalnog takmičenja za izbor za mis, pa se, čim je stigla u austrijsku prestonicu, pohvalila fotografijom s lažnim Krejgom, a nakon nekoliko sati objavila je još jednu fotografiju sa samog događaja, na kom je zablistala u dugoj crnoj toaleti.

Mina Vrbaški
foto: Printskrin/Instagram

Ipak, i letimičnim pogledom na ovu osobu vidi se da nije u pitanju pravi Krejg, pa se postavlja pitanje da li je Mina ovo uradila namerno, kako bi zavarala svoje pratioce i javnost, ili je zaista mislila da se nalazi u prisustvu čuvenog holivudskog srcolomca.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Minom da bismo čuli njen komentar, ali se ona nije javljala na poznati broj telefona.

Podsetimo, ova "007 Bond devojka" u pokušaju ovih dana je u centru pažnje zbog skandala - ona je na svom Instagram profilu podelila navodnu prepisku s fudbalerom Vladimirom Kovačevićem, koji je oženjen. Mina je objavila poruke i na objavi označila i njegovu suprugu.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:05

PROCURIO SNIMAK IZ KREVETA MINE VRBAŠKI I FILIPA CARA! Rijaliti par pokazao šta radi nakon ZADRUGE, a sve objavili javno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track