KO ZNA KOJEG JE PO REDU SPASLA! Nataša Bekvalac oduševila prizorom iz svog doma, udomila nađenog PSA, pa raznežila pratioce! FOTO
Foto: Printscreen

prelepo

KO ZNA KOJEG JE PO REDU SPASLA! Nataša Bekvalac oduševila prizorom iz svog doma, udomila nađenog PSA, pa raznežila pratioce! FOTO

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac veliki je ljubitelj pasa, pa tako ima nekoliko svojih kućnih ljubimaca.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Sada je na ulici našla još jedno štene koje je našla na ulici i nije ostala ravnodušna, već mu je pružila pomoć, a sve to je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Ljudi, danas sam na putu za Čenej našla ovo štene, prebijeno do te mere da smo mislili da je pregaženo. On se toliko boji ljudi da je na moj pokušaj da ga pomazim počeo da vrišti. Uzela sam ga naravno, jedva stavila u gepek i povele smo ga kući - napisala je ona.

Posle toga pevačica je psa odvela kod veterinara, a pozabaviće se i njegovim analizama koje planira da mu uradi, kako bi bila sigurna da je sasvim dobro. Posle svega, na samom kraju pevačica ga je dovela kod nje kući i kuca se vidno bolje osećala.

- Sutra ćemo videti njegovo zdravstveno stanje i čim bude bio vakcinisan i potpuno oporavljen biće spreman da bude član nečije porodice. Ovaj dečko stvarno to zaslužuje - napisala je Nataša, a potom sve oduševila kada je objavila da mu je njena mlađa ćerka poklonila kućicu.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

LUDO SE ZABAVLJA U CRNOJ GORI: Nataša Bekvalac nazdravlja sa drugaricama, a onda u prvi plan stavila BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja