PONIZIO SI JOVANU, ONA TI TO NEĆE REĆI: Fanovi isprozivali KARIĆA, on nije podneo kritiku: ŽESTOKO im odbrusio, pa ih psovao! FOTO
Foto: screenshot

PROSTAČKI IM ODGOVORIO

PONIZIO SI JOVANU, ONA TI TO NEĆE REĆI: Fanovi isprozivali KARIĆA, on nije podneo kritiku: ŽESTOKO im odbrusio, pa ih psovao! FOTO

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić izgleda ne može da se nosi sa kritikama koje mu upućuju pratioci na društvenim mrežama, te je izgubio kontrolu, i obračunao se sa njima na Instgaramu.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Pink

Naime, neko od fanova Karićeve romanse sa Jovanom Ljubisavljević, uputio mu je nekoliko kritika, pa je Stefan pobesneo i odgovorio, drsko i prostački.

- Uvek si bio bitan sam sebi. I da ti ispadneš dovoljno mangup i da si veliki šmeker i da ti niko ništa ne sme reći. A ne znaš da si dovoljno mangup i šmeker samo sako nisi u stanju da nekog poniziš. Okreni se iza sebe i videćeš da su postupci kojih se možda i najviše stidiš upravo oni koje si pravio iz tog razloga. Ponizio si Jovanu, možda ti ona neće reći, a možda i hoće. U javnosti ti nisi ponizio Jovanu, nego svoju devojku. Ponizio si sebe. Nebitno bio sa nekom ili ne, ali da je zapratiš je ponižavanje tvoje devojke. Ti možda kontriraš fanovima, ali ne vidiš dalje od nosa da vidiš šta ti u stvari radiš. Samo okreni situaciju da to radi Jovana ili bilo koja preko kojih leđa - zamerio je neki od fanova, a Karić je žestoko uzvratio:

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

- Marš, majku vam j*bem u p*čku svima koji mislite da možete da upravljate sa mnom ili sa Jovanom ili sa našim životima, u usta vam se s*rem - odbrusio je rijaliti učesnik.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:30

PRIČALO SE DA SU POSVAĐANI: Oglasili se KARIĆ I MENSUR iz Crne Gore i otkrili PRAVU ISTINU o svom ODNOSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track