UCENJIVALA BIZNISMENA, PA UHAPŠENA ZBOG 300 €! Majka nove zadrugarke pala zbog reketa, pa PLAKALA i MOLILA da je puste
Foto: Printscreen

poznata javnosti

UCENJIVALA BIZNISMENA, PA UHAPŠENA ZBOG 300 €! Majka nove zadrugarke pala zbog reketa, pa PLAKALA i MOLILA da je puste

Stars -

Natalija Šćekić koja ulazi u Zadrugu 5 zaintirigirala je javnost, ali i njena majka Anabela, koja je i te kako poznata javnosti.

Naime, Natalijina majka je odranije poznata javnosti, uglavnom zbog hapšenja u aferi iznuđivanja novca. Uhapšena je zajedno sa R.L. i T.Š. prilikom primopredaje novca.

Ona se zove Anabela Šćekić Tigrica, starleta je i bivša učesnica rijaliti programa "Maldivi", koja je 2018. bila među tri osobe koje su uhapšene zbog ucene muškarca. Njih troje su neko vreme ucenjivali muškarca preteći mu da će objaviti kompromitujuće snimke koje poseduju, saopštio je tada MUP.

Anabela Šćekić, Tigrica, starleta, hapšenje, mobilni, policija, fudbaleri, političari
foto: Pribvatna Arhiva

Anabela je nakon toga osuđena uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, kao i kaznu od 50.000 dinara.

U istom postupku osuđen je i Anabelin prijatelj, pošto su u dogovoru pokušali da iznude čak 20.000 evra od biznismena, navodili su tada beogradski mediji.

Tigrica je od biznismena tražila 300 evra, jer je navodno izgubila telefon u kom su bile njihove fotografije i video-snimci, a toliko joj je, kako je rekla, trebalo da povrati izgubljeni telefon.

Međutim, N. N. je slučaj prijavio policiji i starleta je uhapšena s kovertom u kojoj je bilo 300 označenih dolara. Anabela je dobila novčanu kaznu od 50.000 dinara, dok je njen saradnik osuđen na trogodišnju robiju zbog iznude.

Posle hapšenja, kako se pisalo, Anabela Šćekić je plakala i molila da ne bude zadržana iza rešetaka „jer ima malo dete, kao i da to neće moći da izdrži“. Međutim, sud je njoj, ali i njenim saradnicima odredio pritvor do 30 dana.

Anabela Šćekić
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja