Najnovije vesti

OTAC JU JE OSTAVIO KAD JE IMALA 3 MESECA: Ćerka Ruške Jakić živi u Italiji, bavi se modom, a evo koji muzičar joj je zamenio TATU
Foto: Damir Dervišagić

majka joj je najveća podrška

OTAC JU JE OSTAVIO KAD JE IMALA 3 MESECA: Ćerka Ruške Jakić živi u Italiji, bavi se modom, a evo koji muzičar joj je zamenio TATU

Stars
09:32h

Ćerka Ruške Jakić Ana Nadeždić rodila se kao plod ljubavi, iako se sa mužem rastala kada je devojčici bilo svega tri meseca, Ruška se celog života trudila da Ani pruži sve što poželi i zaslužuje.

Ana je odrastala uz svoju majku, obrazovala se, a kada je došlo vreme za studije, otputovala je u Italiju, a danas je uspešan lajf kouč. Iako ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri meseca, ćerka Ruške Jakić vezala se za njenog drugog supruga muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamenio očinsku figuru.

Ruška Jakić
foto: Damir Dervišagić

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je jednom za medije Ana.

Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

- Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo “gde si bio toliko godina...?” - rekla je ona jednom prilikom.

Sa majkom Ana ima divan odnos i jedna drugoj su najveća životna podrška.

ćerka Ana, Ruška Jakić
foto: Printscreen

kurir.rs/story

Bonus video:

ON JE ZAPROSIO RUŠKU JAKIĆ!  Iznenadila sve UDAJOM u devetoj deceniji! Evo šta je rekla o BUDUĆEM MUŽU (KURIR TELEVIZIJA)
02:03

ON JE ZAPROSIO RUŠKU JAKIĆ! Iznenadila sve UDAJOM u devetoj deceniji! Evo šta je rekla o BUDUĆEM MUŽU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja