01:55

POBEDNIK POPULARNOG TAKMIČENJA OŠTRO PROKOMENTARISAO ESTRADU: Ja se ne laktam sa starletama i bilderima, radim ono što VOLIM!

KURIR TELEVIZIJA

POBEDNIK POPULARNOG TAKMIČENJA OŠTRO PROKOMENTARISAO ESTRADU: Ja se ne laktam sa starletama i bilderima, radim ono što VOLIM!

Stars -

Pevač Davor Jovanović široj javnosti postao je poznat za vreme prve sezone nekadašnjeg takmičenja "Prvi glas Srbije", čiji je bio i pobednik.

Međutim, neretko učesnici ovakvih muzičkih takmičenja brzo nestanu sa javne scene, a Davor je svojim trudom, autentičnim stilom i čestim nastupima po kojima ga beogradska publika zna, ostao i dalje prisutan i aktivan u bavljenju muzikom.

Prvi put nakon vesti o ženidbi sa Milicom Bungin Davor je gost "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji.

Davor Jovanović
foto: Kurir televizija

- Naše venčanje je bilo eksplozija pozitivne energije. Korona nam je malo poremetila planove. Bio je slobodan samo dan kada pada veliki praznik, Velika gospojina, a dan pre toga je moj rođendan, pa smo shvatili to kao Božji znak. A verili smo se na moj rođendan, pa smo sve nekako spojili - kaže Davor, koji priznaje da se latio mikrofona i na svom venčanju.

- Svoj životni put gledam kao maraton, ne laktam se sa starletama i bodibilderima na našoj sceni, ja radim ono što volim i za šta sam rođen. Vrlo sam prisutan i ljudi me traže, ja nikada ne bežim od posla - kaže Davor, koji je napravio neku svoju "tržišnu nišu", koji čeka svoj trenutak.

Davor Jovanović
foto: Kurir televizija

Davor je učestvovao i u snimanju filma "Toma", a njegova uloga je bila da svojim glasom dočara ulogu Tozovca.

- Ja sam dao sve od sebe da ispratim glumce. Mnogo sam naučio kroz ovaj moj rad, film je fantastičan, toliko je kvalitetan da će ostati generacijama - kaže Davor.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:21

DUGO SE SPEKULIŠE U KAKVOM JE ODNOSU SA SUPRUGOM! Vladan iz Magla benda STAVIO TAČKU na nagađanja: Ovo je ISTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja