SIGURNI SMO DA JE BELI ANĐEO BLAGOSLOVIO NAŠ BRAK! Pevač se oženio dugogodišnjom devojkom! Detalji BAJKOVITOG venčanja
Foto: Printscreen/Instagram

kao iz snova

SIGURNI SMO DA JE BELI ANĐEO BLAGOSLOVIO NAŠ BRAK! Pevač se oženio dugogodišnjom devojkom! Detalji BAJKOVITOG venčanja

Stars -

Davor Jovanović, pobednik prve sezone nekadašnjeg takmičenja "Prvi glas Srbije" oženio je pre nekoliko dana svoju dugogodišnju izabranicu Milicu Bungin.

Oni su najpre sklopili crkveni brak, da bi potom usledilo veselje i građansko venčanje u jednom luksuznom restoranu u Beogradu.

Davor Jovanović
foto: Printskrin/Instagram

- Venčanje je bilo kao iz bajke. Pravili smo baš onako po našoj meri, ugostili naše najbliže i svi smo se nezaboravno proveli. Medeni mesec smo se dogovorili da ostavimo za Januar - Februar jer sad imam dosta zakazanih nastupa za predstojeću jesenju senzonu venčanja, tako da sam se eto i na tom primeru još jednom uverio da od Milice imam veliku podršku da radim ono za šta sam rođen - rekao je Davor koji je zapevao na svom veselju i ulepšao to veče svim prisutnima.

- I naravno da sam zapevao na svom venčanju, to su naši gosti jedva dočekali, a Milici sam dan započeo pesmom "Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj" koju sam joj otpevao ispod prozora, a najviše smo se raznežili uz pesmu "Osam tamburaša". Oboje smo romantične duše, pa volimo sentimentalne pesme, pa smo zato i birali i "shabby chic" restoran, holivudsku haljinu i britanski frak, a najsrećniji smo bili kada nas je ogrejalo sunce koje se probilo kroz oblake baš u trenutku kada smo izašli iz hrama Sv Arhangela Gavrila. Tada smo bili sigurni da nas naš Beli anđeo čuva i da je blagoslovio naš brak na veliki hrišćanski praznik - Veliku gospojinu. Otišli smo kući spokojni, srećni i umorni, znajući da smo taj dan uradili veliku stvar i sa ljudima koji nas vole, slavili našu ljubav.

Inače, pevač je svoju dugogodišnju partnerku verio prošle godine. Iako je tada planirao veridbu u nekom neobičnom stilu i neobičnom mestu, zbog situacije sa korona virusom to je ipak učinio uz intimnu večeru, sveće i cveće. On je svoju odluku o veridbi podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu, ističući da veridba za Milicu i njega predstavlja novo poglavlje života.

- Veridbom započinjemo novo poglavlje života. Pravimo nove životne planove. Koračamo u istom smeru još jači i stabilniji, s verom u naš mikrosvet i silu privlačenja da sve uvek dešava u našu najbolju korist. Moram da priznam da smo na ovaj korak došli zajedno, dogovorom, kada smo osetili da smo zreli i spremni na neku veću odgovornost u životu, pored naših uspešnih karijera i neodoljive Doli - pohvalio se pevač tada.

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

01:55

POBEDNIK POPULARNOG TAKMIČENJA OŠTRO PROKOMENTARISAO ESTRADU: Ja se ne laktam sa starletama i bilderima, radim ono što VOLIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track