ANDREANA JE BILA KUMA GRUJIĆKI I GOBELJI I PRIVUKLA PAŽNJU FRIZUROM: Nižu se komentari na račun pevačicine PUNĐE! Šta je, bre, to?
Foto: ATA Images

EVO KAKO JE IZGLEDALA

ANDREANA JE BILA KUMA GRUJIĆKI I GOBELJI I PRIVUKLA PAŽNJU FRIZUROM: Nižu se komentari na račun pevačicine PUNĐE! Šta je, bre, to?

Stars -

Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se prošle nedelje na intimnoj ceremoniji. Pevačici je kuma na venčanju bila njena koleginica Andreana Čekić o čijoj frizuri ne prestaje da se priča.

Kaća i Gobelja izgovorili su sudbonosno "da" na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, koje pevačica izdaje, a za potrebe venčanja dekorisali su ga po svom ukusu.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov, Printscreen/Instagram

Katarina je, najpre nosila dugačku venčanicu na jedno rame, da bi se potom presvukla u cvetnu haljinu dubokog dekoltea. Ipak, veliku pažnju privukao je i izgled pevačice Andreane Čekić, naročito njena neobična frizura. Ona je imala ogromnu punđu na glavi.

"Šta ti je to na glavi ženo?!", "ovakvu frizuru još nisam videla", "ogromna ti je ta punđa, veća nego tvoja glava"... su samo neki od komentara.

Katarina Grujić
foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

01:30

SARA RELJIĆ ZA KURIR TV: Ovako sam došla do titule misice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track