Najnovije vesti

VLADA OTKRIO ZBOG ČEGA SE RAZVEO OD LEPE LUKIĆ: Moje ime niko nije ni pomenuo! A ovako ih je Toma optužio da su ga OPLJAČKALI!
Foto: Printscreen, Stefan Jokić, Damir Dervišagić

ESTRADNI MENADŽER SE PRISETIO

VLADA OTKRIO ZBOG ČEGA SE RAZVEO OD LEPE LUKIĆ: Moje ime niko nije ni pomenuo! A ovako ih je Toma optužio da su ga OPLJAČKALI!

Stars

Nekadašnji muž Lepe Lukić, i jedan od najpoznatijih estradnih menadžera Vlada Perović otkrio je zbog čega su se razveli on i Lepa ali i ispričao kako je jednom prilikom kraljica narodne muzike odbrusila Tomi Zdravkoviću.

"Kad smo se oženili 1977. napravili smo veliku svadbu, 20 orkestara je bilo, svi pevači, imali smo jedno 400 ljudi. Sutra naslovu novinama: Udala se Lepa. Moje ime niko pomenuo nije. Mene su zvali Lepin Vlada. To je Toma Zdravković smislio", otkriva Vlada Perović.

Vlada Perović
foto: Printscreen You Tube

Kako kaže Lepa ga je čuvala i nije mu davala ni sa kim da pričam i da se druži.

"Napadala me je stalno da ću je ostaviti. Nismo mi imali neku veliku svađu ali me je stalno sumnjičila - ti ćeš ovo, ti ćeš ono, meni će proći popularnost. Ja sam tada počeo da radim sa Šabanom Šaulićem osamdesetih godina. On je tada bio velika zvezda. Lepi je jedno vreme pala popularnost i to je bio osnov zašto smo mi počeli da se razilazimo", ispričao je Perović.

Kako kaže jedino sa Šabanom i Lepom nije imao problem da posle koncerta plati pevače.

- Lepa Lukić i Šaban Šaulić su naša dva najbolja pevača u istoriji. Haris Džinović je jednom rekao - mrzim jedino Šabana Šaulića što peva tri puta bolje od mene", kaže Perović u emisiji "Goli život".

Lepa Lukić
foto: Kurir televizija

Prisetio se Perović i jedne turneje kada je krenula, kako kaže, čuvena kockarska ekipa.

- U ekipi su bili Lepa Lukić, Toma Zdravković, Zlatko Pejaković i Zoran Kalezić. Njih četvoro iza scene igraju karte. Onda kad orkestar prozove nekoga taj ostavlja karte, izlazi na scenu, peva, kada otpeva vraća se iza scene i nastavlja partiju. Zlatko Pejaković je tada pevao 'Čerge', bio je mnogo popularan. Ali on se trese na sceni, jedva čeka da otpeva da bi se vratio iza scene, za sto da nastavi partiju - kaže Perović.

Prisetio se Perović kako je njega i Lepu na koncertu javno prozvao i izvređao Toma Zdravković.

- Jednom Toma Zdravković, negde u Bosni, izađe i kaže pred svima: Je l’ vidite onog menadžera na vratima? E on i njegova žena su hohštapleri, oni su nas opljačkali, ja ovu turneju pevam džabe. Posle ga je Lepa ispljuvla i rekla mu: Nemoj to da radiš, nemoj da nas vređaš! Nismo mi tebe opljačkali već ti ne znaš da igraš karte - ispričao je Perović.

Toma Zdravković
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja