06:58

TAJNA USPEHA SAŠE MATIĆA: Karijera mu traje 20 godina, a sad je otkrio RECEPT! A otkrio je i detalje proslave 18. rođendana ĆERKE!

OTVORIO DUŠU

TAJNA USPEHA SAŠE MATIĆA: Karijera mu traje 20 godina, a sad je otkrio RECEPT! A otkrio je i detalje proslave 18. rođendana ĆERKE!

Stars -

Saša Matić otkrio je detalje punoletsva ćerke Aleksandre kojoj je spremio gala slavlje u Jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcija".

Pevač kom je karijera duga 20 godina izneo je tajnu svog dobrog glasa.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

"Nisam lako ustao. Volim ujutru da ustajem kada sam na moru. Kada je nastup ja spavam od 10 do 12. San je najbolji recept kako sačuvati glasne žice. Kad mogu duže da spavam ja to sebi priuštim", rekao je Saša, pa dodao:

"Sve se posložilo, živim tako da nemam problema ni privatno, a ni u karijeri. To sam složio da mi bude lepo u životu. Tu je tajna kad se dobro organizujete, ne kaže se džaba da je pola posla. Imam dobar tim saradnika koji su sa mnom sve ove godine. Mislim da sam jedini čovek na sceni koji može da isključi telefon kad mu padne na pamet. Sediš sa najvećim hedonistom u životu. Moj ritual je spa centar, budem od tri, četiri do pet sati. Na moru sam provodio pet sati u spa centrima."

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Matić je izneo detalje 18. rođendana svoje ćerke Aleksandre, pa otkriva da je dugo razmišljao da li da slavi.

"Ja o tome malo pričam, to znate svi. Bilo je jedno lepo druženje. Prvo sam bio u dilemi da li uopšte to da pravimo zbog svih ovih mera. U jednom momentu sam rekao da skupi drugare, a onda u sledećem sam rešio da napravim feštu. Bilo je odlično. Svi smo uzimali mikrofon", istakao je pevač.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Inače, Beograđani su otkrili šta misle o pevaču Saši Matiću, a mnogi su se složili da ima fenomenalan glas.

"Ja sam starija žena, volim te pesme, a ne one golog*ze", "Mnogo se šali, ima lep glas", "On ima prirodan tok razumnog, obrazovanog čoveka", "Neka je živ i zdrav, želim mu sve najbolje", pričali su ljudi.

"Kad te ljudi vole, onda si pola posla završio. I da sam čuo loš komentar, nisam se obazirao, ali nije ih bilo", istakao je Saša Matić.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Pevač je priznao sa kakvim izazovima se izborio tokom duge karijere.

"Nisam se mnogo borio, ali na estradnoj sceni najvažnije je ostati normalan. Imate mnogo situacija gde pokleknete, svašta se moglo desiti u kafani, raznorazni poroci postoje... Ima jedna anegdota, pre dvedesetak godina na početku moje karijere, svirali smo van Beograda u Crnoj Gori. Gazda koji nas je sačekao kaže: 'Jesi se odmorio od puta? Hoćeš li malo da se okrepiš?' On vadi kesicu, a ja sam mislio da hoće neku čorbu da mi ponudi", otkriva Matić.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Matić kaže da bi trebalo da nastupa za Novu godinu u Beogradu.

"Kada sam prošle godine pričao unapred, bolje da sad ne pričam, ali misli da će biti ako sve bude u najboljem redu", zaključuje pevač koji je voditeljki programa dao poklon.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:28

ANKETA KURIR TV, URNEBESNI ODGOVORI: Ne volim da gledam one golo*uze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track