OVO SU SVE DIPLOME JOVANE JEREMIĆ! Ismevali su me gori od mene i oni s KREVETNOM DIPLOMATIJOM i čiji je moral od MORALO SE!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

otvorila dušu

OVO SU SVE DIPLOME JOVANE JEREMIĆ! Ismevali su me gori od mene i oni s KREVETNOM DIPLOMATIJOM i čiji je moral od MORALO SE!

Stars -

Jovana Jeremić otvorila je dušu i otkrila da su je godinama sputavali i ismevali oni gori od nje.

Naime, ona je objavila fotografiju sa brojnim diplomama i priznanjima koje je dobila tokom svog školovanja i ispisala poruku koja je izazvala brojne komentare.

- Sve u životu mogu da vam uzmu, ali znanje i sposobnost nikada! Znanje je moć, ono me je dovelo onde gde pripadam, na Pink - započela je voditeljka, a potom rekla sa čim se sve susrela tokom odrastanja.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

- Preživela sam sve - ismevanje gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, oni kojima je preporuka bila krevetna diplomatija, onih koji se ni za šta nisu u životu borili, onih koji su u javnosti preko dana govorili o moralu, dok bi noću, što se morala tiče, sve odlazilo na - morala sam. I da vam, iskreno, sada priznam: više me je bolelo ćutanje mojih "prijatelja", nego sarkastični, nakaradni i argumentovano neutemeljeni narativi mojih neprijatelja - ispisala je Jeremićeva.

- Pobedila sam rezultatom! Jer ja samo tako umem. A i čisto da se zna razlika između mene i njih. Zato nikad, ama baš nikad, ne sumnjajte u Jovanu Jeremić. Ona je borac - specijalac, treniran u najsurovijim uslovima, da u gađanju uvek uzme apsolutnih sto!

kurir.rs

Bonus video:

00:43

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track