ARKAN JOJ PRIPRETIO PRSTOM, PA SU PRASNULI U SMEH: Ovako su se nekad šalili Marina, Ceca i Željko, bili su pravi TANDEM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/City

USPOMENE

ARKAN JOJ PRIPRETIO PRSTOM, PA SU PRASNULI U SMEH: Ovako su se nekad šalili Marina, Ceca i Željko, bili su pravi TANDEM! (VIDEO)

Stars -

Marina Tucaković preminula je 19. septembra, a sada se svi prisećaju njenih dirljivih tekstova, pesama, ali i gostovanja.

Ona je davne 1996. godine bila u emisiji kod čuvenog Minimaksa, zajedno sa Cecom i Željkom Ražnatovićem Arkanom. Minimaks je tada šaljivo konstatovao da je Marina škorpija u horoskopu, a Ceca se složila da ona kao blizanac, odlično funkcioniše sa Marinom.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/Youtube/City

Marina je već tada bila uspešna i kako je Minimaks primetio, već te 1996. imala tekstove za preko hiljadu ploča i kaseta. Na pitanje koje su joj pesme najbolje upalile, odgovorila je:

Marina Tucaković, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Youtube/City

- Evo na primer Cecina "Kukavica", ne zato što je ona tu, pa recimo Džejeva "Nedelja", pa onda od Harisa Džinovića "Ostariću neću znati", pa od grupe Zana "Dodirni mi kolena", od Olivera Mandića "Pitaju me pitaju", od Lepe Brene "Sitnije cile sitnije". To su neki tekstovi koje ja gotivim baš - pričala je tada.

Minimaks je dao opasku da je radila i za našu "bivšu braću" i pitao Arkana da li joj to zamera.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/Youtube/City

- Ne, taman posla - odgovorio je Željko, a Marina je rekla da su poruke u njenim tekstovima univerzalne, "kao ljubav i kao što je Bog jedan". Dodala je da joj se niko od pevača iz Hrvatske ne javlja, ali ne bi imala problem da popije piće sa bilo kim od njih kada bi se sreli.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/Youtube/City

U toku emisije, dogodila se i jedna neobična situacija.

Ceca je u to vreme već bila supruga Željka Ražnatovića, a Marina je rekla da piše za Svetlanu Veličković. Ceca ju je odmah ispravila i napomenula da je ona Ražnatović, a Arkan je "pripretio" prstom Marini i takođe naglasio da je Ceca Ražnatović. Nakon toga su se svi nasmejali i nastavili sa emisijom.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja