PRETUŽNO: Marina Tucaković će biti sahranjena kad Futa preleži koronu, njena najveća ljubav će je ipak ispratiti na VEČNI POČINAK
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

tuga

PRETUŽNO: Marina Tucaković će biti sahranjena kad Futa preleži koronu, njena najveća ljubav će je ipak ispratiti na VEČNI POČINAK

Stars -

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marina Tucaković, Zgrada
foto: Ana Paunković

Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na večni počinak.

Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković
foto: Ana Pauković, Damir Dervišagić

Naime, Futa je zaražen korona virusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako saznajemo, sahrana će se najverovatnije održati za desetak dana, kada bi se Radulović oporavi od korone i kako bi najbliži mogli da isprate Marinu na večni počinak.

Marina Tucaković, Zgrada
foto: Ana Paunković

Podsetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vesti o Marininoj smrti rečima: ''Istina je'', čime je potvrdio najtužnije moguće vesti - da njegove drage više nema.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja