OGLASILI SE DRITANOVCI: Pitaju se da li je Cece platila 7.350 € porez za nastup
Foto: ATA Images

oštetila

OGLASILI SE DRITANOVCI: Pitaju se da li je Cece platila 7.350 € porez za nastup

Stars -

Nikšićki odbor Građanskog pokreta URA uputio je Upravi prihoda i carina, kao i Upravi za inspekcijske poslove, zahtev da putem slobodnog pristupa informacijama dostave odgovore na pitanja vezano za nastup Svetlane Cece Ražnatović u toj opštini pre petnestak dana.

"Tražili smo od tih državnih uprava odgovor na pitanje da li imaju informaciju da li je estradna ličnost platila porez na 35.000 evra vredan ugovor o nastupu, kao i da li imaju saznanja da li je vlasnik objekta platio porez na približno 50.000 evra od prodaje karata. Takođe, tražili smo od njih i da nam kažu da li imaju informaciju da se u objektu Exclusiv ne kucaju fiskalni računi i da li znaju da se u pomenutom objektu uskoro planira još jedna svirka, estradne poznate ličnosti”, precizirao je Mirko Pavićević.

Cece Ražnatović
foto: Nemanja Pančić, Kurir

Kako su objasnili, 9. septembra ove godine u Nikšiću Ražnatović je imala koncert, a postoje osnovane sumnje da nije uplatila jedan cent poreza na ugovor.

"Tako je direktno oštetila državni budžet za minimum 7.350 evra. Takođe, procjena je da je na tom koncertu bilo približno dvije hiljade posjetilaca koji su plaćali po 25 evra kartu, pa na 50.000 evra zarade od karata, državni budžet je oštećen približno za 10.500 evra, što implicira da je, u tom periodu, oštećen za približno 17.850 evra", objasnio je Pavićević.

Ističe da zabrinjava što se na događaju niko nije pridržavao mera za suzbijanje koronavirusa.

Ceca Ražnatović, Marina Tucaković
foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

kurir.rs/vijesti.me

Bonus video:

00:10

Ceca stigla na sahranu Marine Tucaković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track