NIKAD VIĐENA FOTKA ROMANE I MARINE! PEVAČICA SE OPROSTILA: Hvala za sve što si mi dala i što si ostavila iza sebe! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

POTRESNO

NIKAD VIĐENA FOTKA ROMANE I MARINE! PEVAČICA SE OPROSTILA: Hvala za sve što si mi dala i što si ostavila iza sebe! (FOTO)

Stars -

Marina Tucaković sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, a mnoge poznate ličnosti došle su da se poslednji put oproste od nje.

Sada je i pevačica Romana Panić napisala oproštajnu poruku na svom Instagramu. Pevačica je sarađivala sa Marinom, a i dalje ne može da preboli njenu smrt.

Marina Tucaković, Sahrana Marine Tucaković, sahrana
foto: Ana Paunković

- Zbogom draga Marinice. Hvala ti za ostvarene snove, hvala ti za sve trenutke provedene s tobom, hvala za sve što si mi dala i hvala za sve što si ostavila iza sebe za sve nas. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju. Neka ti je večna slava - napisala je Romana u opisu fotografije koju je malo ko ranije video.

Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške bolesti koja ju je iscrpela. Tucakovićeva je sahranjna danas na Novom groblju, pored sina Miloša što joj je bila poslednja želja.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:10

Ceca stigla na sahranu Marine Tucaković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track