00:43

BOJALA SAM SE! Tijana M progovorila o turneji u Americi i HAPŠENJU

KURIR TELEVIZIJA

BOJALA SAM SE! Tijana M progovorila o turneji u Americi i HAPŠENJU

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević javnosti je postala poznatija posle hita Žena od sultana. Baš u tom hitu mogli su da uživaju ljudi širom Amerike, zahvaljujući američkoj turneji na kojoj je zajedno sa Slađom Alegro nastupala Tijana M.

Kako je bilo na turneji, Tijana je ispričala za Kurir televiziju.

"Bojala sam se kakav ću tamo repertoar, da li se tamo sluša sve kao i ovde. U nekim trenucima sam čak i zaboravila da sam tamo. Pogubimo se svi mi.", priznala je Milentijevićeva.

Ona je fotografije sa turneje i snimanja spota objavila na svom instagram profilu, a jedna je izazvala posebnu pažnju.

Objava na kojoj je pevačica sa momcima u policijskim uniformama, zbunila je njene pratioce, pogotovo jer je pevačica pre godinu dana tvrdila da je njen, sada već bivši dečko Miša K., inače bubnjar, fizički nasrnuo na nju.

Ipak, kako ona kaže, trenutno je sve u najboljem redu. I sa kolegama se dobro slaže, a za 21 dan turneje nisu imali ni malu prepirku, družili su se, vozikali i gledali filmove.

"Za sve vreme boravka na turneji, nismo imali ni jednu svađu", rekla je ona.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track