NALUPAO MI JE ŠAMARE, NAZIVAO ME MUTAVOM, KURVOM I LUZERKOM: Poznatog manekena žena optužila za nasilje
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

nasilnik

NALUPAO MI JE ŠAMARE, NAZIVAO ME MUTAVOM, KURVOM I LUZERKOM: Poznatog manekena žena optužila za nasilje

Stars -

Nebojšu Grnčarskog, vlasnika jedne poznate modne agencije, supruga Dragana pošle nedelje prijavila je za nasilje u porodici! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela u petak, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragan Kadić

Izvor Kurira otkriva da je Dragana Grnčarski istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkriva naš izvor.

Dragana Grnčarski
Dragana Grnčarskifoto: Instagram

Sada je to učinila jer se njihov odnos nije popravio, već se, kako kaže dobro obavešteni izvor, maltretiranje od strane supruga nastavilo. Inače, kako Dragana navodi u krivičnoj prijavi, te večeri, 4. januara, dok je ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje on.

Dragana je u prijavi protiv muža otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan.

Dragana Grnčarski
Dragana Grnčarskifoto: Instagram

- Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je za Kurir prijatelj supruge vlasnika modne agencije.

Dragana Grnčarski

U avgustu se, kako dodaje, definitivno iselila iz njihovog stana jer su uvrede i pretnje na njen račun postajale sve gore i gore.

- Nije je više fizički maltretirao, ali je nastavio s psihičkom torturom. Nazivao ju je kurvom, nesrećnicom, paćenicom, alkoholičarkom - dodaje naš sagovornik. Tim povodom kontaktirali smo s Draganom:

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - bilo je sve što je nekadašnja manekenka želela da kaže.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on.

Lj. Stanišić - J. Spasić

Štampano izdanje 02.10.2021.
foto: Kurir

SVAKE SUBOTE POKLON U KURIRU - KUVAR! TEMA NAREDNOG BROJA: BAKLAVE na malo drugačiji način

kuvar
foto: Kurir

Dnevne novine Kurir sutra svim čitaocima poklanjaju KUVAR. Tema narednog broja je: BAKLAVE na malo drugačiji način? Slažemo se da nema lepših od onih s orasima. Ali verujte nam na reč da će vas i ove oboriti s nogu. Dobićete recepte za neobične baklave kao što su: sa suvim šljivama i cimetom, kokos baklava, s nutelom, sočna s jabukama i s brusnicom.

Pored ovih fenomenalnih recepata pokazaćemo vam kako da napravite pileće šnicle s krompirom - korak po korak.

Master šef kuva za vas: Recepti iz Rašine kuhinje.

Sve već imate kod kuće: Prirodni preparati za zdrav želudac.

Tu su i recepti za jela kao što su: jesenji đuveč, krmenadle s lukom, zapečeni kelj, urme u kaputu, slatko-kisela piletina na kineski način, smokve na slanini i mnoga druga.

Traži ga nazad Pobegla iz svog stana

U krivičnoj prijavi koju je podnela protiv supruga Dragana Grnčarski je, kako Kurir saznaje, zatražila da nadležne institucije hitno isele Nebojšu Grnčarskog iz stana koji je njen, a u koji ne sme da se vrati. - Osim toga, zatražila je i meru zabrane prilaska i komuniciranja s njom - otkrio je naš sagovornik.

Bonus video:

00:17

SLOBODA MIĆALOVIĆ POBEDILA KORONU: Glumica se vratila onom što najviše voli, a evo kako se NAŠALILA sa Vojinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja