00:52

MARKO PROSLAVIO 38. ROĐENDAN, LUNA MU PRIREDILA VATROMET I TORTU! Svi detalji ŽURKE, evo ko je došao od bivših zadrugara!

potrudila se

MARKO PROSLAVIO 38. ROĐENDAN, LUNA MU PRIREDILA VATROMET I TORTU! Svi detalji ŽURKE, evo ko je došao od bivših zadrugara! (VIDEO)

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković proslavio je 38. rođendan, a njegova supruga Luna Đogani vodila je računa da slavlje bude savršeno.

Naime, ona je na Instagram storiju podelila nekoliko video snimaka sa rođendanske žurke. Luna je pokazala deo atmosfere, kao i tortu i vatromet.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Đoganijeva je kupila Marku pravu porodičnu tortu na kojoj su figiurice sa njihovim likom, a osim njih dvoje tu su i njihova ćerka Mija kao i pas.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Odmah zatim, svi prisutni su izašli ispred lokala kako bi prisustvovali vatrometu, ali ova scena je pomalo nasmejala Đoganijevu.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

- Svi su se uplašili vatrometa - napisala je ona na storiju.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Na žurki su se pojavili i Gagi Đogani, Ana Korać, David Dragojević i mnogi drugi, a neki od pratioce zapitali su se kako je izgledao Anin i Davidov susret nakon raskida.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:11

HVALA TI ZA SVE ONO ŠTO MI JE POTREBNO! Luna Đogani mužu Marku čestitala 38. rođendan i podelila EMOTIVNE trenutke (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track