CECA U SVOJ TIM U ZVEZDAMA GRANDA DOVELA OVU PEVAČICU Pevala joj je prateće vokale a 90-ih je bila glavna riba! NEMA ŠALE S NJIMA
Foto: ATAImages, Dado Đilas, Dragana Udovičić

konkurencija

CECA U SVOJ TIM U ZVEZDAMA GRANDA DOVELA OVU PEVAČICU Pevala joj je prateće vokale a 90-ih je bila glavna riba! NEMA ŠALE S NJIMA

Stars -

Ceca Ražnatović je u svoj tim u "Zvezdama Granda" dovela Ivanu Peters! Članica žirija popularnog muzičkog takmičenja odlučila je da, osim nje, o kandidatima brine i pop pevačica.

- Ceca obožava kako Ivana peva i odmah je rekla Saši Popoviću da u svoj tim želi da dovede baš nju. On je to prihvatio i odmah obavestio ostale članove žirija - kaže izvor i dodaje Ceca i Ivana već dugo sarađuju.

Ivana Peters, Ivana Pavković, Ivana Negativ
foto: Ana Paunković

- Njih dve se poznaju više od 15 godina, a saradnju su započele pre deset godina. Ivana je tada pevala prateće vokale na Cecinom albumu "Ljubav živi". Eto, sada će ponovo blisko sarađivati i zajedno će podučavati kandidate kako da postanu muzičke zvezde.

Dok čeka da joj se u "Grandu" pridruži Ivana, Ceca već tri nedelje trpi uvrede Dragana Stojkovića Bosanca. Harmonikaš je pevačicu i proteklog vikenda uzeo na zub i rekao da je zapravo njoj potreban mentor, a ne takmičarima.

- Ništa se ti ne sekiraj, ja bar imam posla, a ti već 30 godina "pajkiš". Toliko dugo spavaš da ćeš uskoro početi i da hrčeš - odbrusila mu je Ražnatovićeva.

Ceca Ražnatović, Đorđe David
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:06

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ GRMI U TERETANI: Utegla se u helanke i MINI TOP, pokazala izvajanu figuru, a na licu nema ni TRUNKU ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja