SINOVIMA JEDINO DAJEM SAVETE KADA VARAJU ŽENE! Đani progovorio o deci, spomenuo i ćerku Sofiju: ONA JE DIJABOLA NA MENE!
Foto: Tamara Trajković

HIT IZJAVA

SINOVIMA JEDINO DAJEM SAVETE KADA VARAJU ŽENE! Đani progovorio o deci, spomenuo i ćerku Sofiju: ONA JE DIJABOLA NA MENE!

Stars -

Folker Radiša Trajković Đani ne krije koliko je vezan za svoju porodicu, te često govori o svojoj deci i unuku. Sada je otkrio na koga više liči njegova ćerka, kao i to da li su mu se sinovi malo uozbiljili.

Radiša Trajković Đani, Slađa Trajković
foto: Damir Dervišagić

- Ćerka je dijabola na oca, luda kao struja. Temperamentna je, ali dobra su mi deca. Ne želim da kudim tuđu decu, ali kakvih ima, moji su dobri – rekao je pevač.

Osvrnuo se i na svoje sinove, pa je zaključio da je bolje da se ožene ranije i budu mladi roditelji, baš kao on i njegova supruga Slađa:

- I Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se. A savete im dajem kada varaju žene, ovako nikako (smeh) – našalio se Đani.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/deToxic

Bonus video:

01:06

ĐANI PIO IZ CIPELE I ZGRNUO OGROMAN BAKŠIŠ! Folker prevazišao samog sebe, EVRI leteli oko njega, a on brisao ZNOJ NOVČANICAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track