CECU NIKAD BESNIJU NISTE VIDELI Pitali je za bivšu prijateljicu Miru Škorić, pevačica odskočila od zemlje: JESAM LI JE POMENULA?
Foto: ATA Images, Printscreen

baš joj se zamerila

CECU NIKAD BESNIJU NISTE VIDELI Pitali je za bivšu prijateljicu Miru Škorić, pevačica odskočila od zemlje: JESAM LI JE POMENULA?

Stars -

Od kako se pojavila informacija da će Svetlana Ceca Ražnatović zameniti Jelenu Karleušu u žiriju "Zvezde Granda" javnost se ne smiruje, a informacija da je popularna pevačica u svoj tim pozvala Ivanu Peters, koja je bila deo i Karleušine ekipe, mnoge je iznenadila.

Sa tim pitanjem su novinari dočekali Cecu juče pre ulaska i studio, a ona im je ljubazno objasnila zašto se odlučila za to.

Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić

- Za Ivanu sam se odlučila zato što je ona naš vrhunski pevač, što je dokazala trajanjem godinama unazad. Svi znaju kakav je ona vokal i po tom pitanju ne moram ništa da kažem. Ja je privatno obožavam i zbog svega toga sam je tražila u svom timu - rekla je Ceca.

Ona je dodala i da će u njenom timu biti i psiholog Aleksandra Janković, koja je Cecina dobra prijateljica.

Pevačica je objasnila i da će njen tim na visoko - profesionalnom nivou raditi sa kandidatima, a onda je neko od novinara pitao zašto u timu nije i Mira Škorić, koja je sve ove godine u Karleušinom timu radila zajedno sa Ivanom Peters, na šta je Ceca burno reagovala, s obzirom na to da sa Škorićevom već godinama nije u dobrim odnosima, iako su nekada bile nerazdvojne.

- Da vas pitam nešto, da li sam ja ikoga drugog pomenula, da biste vi imali ovaj šlagort na to - rekla je Ceca ljutito.

Ivana Peters, Ivana Pavković, Ivana Negativ
foto: Ana Paunković

kurir.rs/Svetskiradio

Bonus video:

00:59

Svetlana Ceca Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track