prava domaćica

5 SOBA, STAKLENU TERASU, LUKS KUHINJU TREBA ČISTITI: Anastasija će zavrnuti rukave, pazarila DASKU ZA PEGLANJE I KOFU! BLAGO ĐORĐU

Stars -

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić kupili su stan na Dorćolu od 200 kvadrata. A sada je pevačica podelila kako sa drugaricom kupuje osnovne stvari za dom.

Naime, ona je kupila dasku za peglanje, kofu i druge potrepštine za domaćinstvo. Njena drugarica snimila je njihov povratak iz šopinga i otkrila da njih dve nisu kupovale garderobu, tašne i cipele, već sve ono što je potrebno za održavanje doma.

Inače, Ražnatovićeva je ujednom intervjuima govorila kako se ne libi nijednog kućnog posla, te da ne podnosi prljavštinu i nered.

Podsetimo, Anastasija i Đorđe su se uselili u stan koji su pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici.

Mladi par se baškari u čak 200 kvadratnih metara.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba - rekao je nedavno izvor.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

00:06

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ GRMI U TERETANI: Utegla se u helanke i MINI TOP, pokazala izvajanu figuru, a na licu nema ni TRUNKU ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja