OTKRILA DA LI JOJ JE MUŽ LJUBOMORAN

OSTAVILA SAM PEČAT! Suzana Mančić pevala je Putinu rođendansku pesmu i nasmejala POLA SRBIJE, a evo šta mu je sad poželela

Stars -

Suzana Mančić napravila je pravu pometnju kada je pre nekoliko godina čestitala Vladimiru Vladimiroviču Putinu rođendan i otpevala mu rođendansku pesmu.

Kako predsednik Rusije danas puni 69. godina, voditeljka je otkrila kakve sada želje ima za njega. Suzana je priznala da je ostala pri stavu da nikada više neće pevati pesmu za Putina, ali najlepše želje nisu izostale.

- Jao, stvarno ne bih snimala. Jednom sam to uradila, pola Srbije se smejalo, a druga polovina je bila zaprepašćena, tako da se ja time ne bih bavila. Ostavila sam pečat, dovoljno je (smeh) - govori Suzana i otkriva šta bi mu poželela:

Suzana Mančić
foto: Printscreen/Premijera

- Šta bih mu poželela? Samo dobrog zdravlja, to nam je najbitnije i dobar pravac za majčicu Rusiju.

Kako je malo ko imao takvu privilegiju da mu Suzana peva rođendansku pesmu, Mančićevu su upitali da li je suprug Simeon Ocomokos bio ljubomoran zbog njenog gesta.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

- Ma, nije, zašto bi bio ljubomoran? To je bila caka jedna u tom momentu. Ko zna da li ću ikada ja Putina i sresti. Srela sam ga samo jednom kada nije bio predsednik, nema razloga za ljubomoru, što se Putina tiče - govori voditeljka, pa nastavlja o tome kako je izgledao taj njihov susret.

- Nije ni tada bio pristupačan. Mi smo se igrom slučaja sreli na kratko, na jednom teniskom turniru u Sankt Peterburgu gde je on osvojio prvo mesto. Sa pobednicima teško možeš da kontaktiraš - naglasila je kroz osmeh.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/24sedam

Bonus video:

02:54

SUZANA MANČIĆ UŽIVA U LUKSUZU! Javila se iz vile u Grčkoj: Veliko dvorište i pogled na more, a mesto SAVRŠENSTVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track