RADU I MILANA SPOJILA LJUBAV PREMA TEORIJAMA ZAVERE: Bivši estradni par napravio LUDILO na Tviteru! Rasplamsali stare strasti
Foto: Damir Dervišagić

UDRUŽENI PROTIV VAKCINACIJE

RADU I MILANA SPOJILA LJUBAV PREMA TEORIJAMA ZAVERE: Bivši estradni par napravio LUDILO na Tviteru! Rasplamsali stare strasti

Stars -

Pevačica Rada Manojlović sa bivšim dečkom pevačem Milanom Stankovićem na Tviteru se gotovo svakodnevno dopisuje o vakcinaciji.

Naime, bivši estradni par javno ističe da su protivnici zaštite od korona virusa putem vakcine, a sada su u tome počeli i da podržavaju jedno drugo.

Rada Manojlović, Milan Stanković
foto: Sonja Spasić, Instagram

Rada i Milan ne prestaju da šokiraju javnost antivakserskim izjavama, a poslednja u nizu jeste Radina objava jednog članka, u kojem se lažno tvrdi da vakcinacija navodno izaziva određene zdravstvene probleme.

- Opalac - napisala je Rada u komentaru, podelivši ovu objavu, a odmah se nadovezao Milan.

- Ali kako Rada satire umobolni Tviter. Lagano i uvek pozitivno… Došla da obesmisli mržnju i podeli istine - napisao je Stanković uz objavu svoje bivše devojke.

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

Ovo nije prvi put da Rada i Milan imaju ovakve "ispade".

- 50 odsto doktora nije vakcinisano, kraj svake dalje polemike o obaveznoj vakcinaciji, ko voli nek izvoli - napisala je Manojlovićeva nedavno jednoj tviterašici, a i Milan je delio slične teorije zavere.

Rada Manojlović, Milan Stanković
foto: Printscreen/Tviter

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:01

MEĐUNARODNI DAN DOSTOJANSTVENOG RADA: 2 miliona zaposlenih u Srbiji ima ugovor na neodređeno, a evo kako se računa prosečna plata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja