DARA U DEPRESIJI, SVAKI DAN PROVODI NA GROBLJU! Bubamara slomljena nakon SMRTI OCA: U šoku je, ne prihvata da više nema ni TATU
Foto: Printscreen/Premijera

TEŽAK PERIOD

DARA U DEPRESIJI, SVAKI DAN PROVODI NA GROBLJU! Bubamara slomljena nakon SMRTI OCA: U šoku je, ne prihvata da više nema ni TATU

Stars -

Dara Bubamara je pre deset godina ostala bez majke Milice, a nedavno joj je preminuo i otac Pero Adžić.

Dara Bubamara, Radojka Adžić
foto: Zorana Jevtić

Pevačicin tata se borio sa koronom, ali nije uspeo da pobedi virus, pa je Dara u očajnom stanju.

Ona se nikad nije pomirila sa gubitkom majke, a sada je ostala i bez drugog roditelja. Kako mediji prenose, pevačica je u teškoj depresiji, jer je verovala da će joj tata ozdraviti.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

- Dara je i dalje u stanju šoka, ona nikako ne prihvata da više nema ni tatu. Preteško joj je, ne postoje reči koje mogu da je uteše. Kada joj je prmeinula majka ona se baš vezala nekako još više za šeru. Kada se razboleo i saznao da ima kovid, Dara je svaki dan išla u crkvu i molila se za njegov oporavak, u njenoj glavi nije ni postojala opcija da može da ga izgubi, što se nažalost desilo. Ide svaki dan na grob majke i oca, ostaje nekad i po dva sata tamo, priča sa njima, mnogo pati. Pero joj je stalno govorio šta god da mu se desi da nikad ne odustaje od svog posla, da ima sina na kog mora da misli i da ne sme da ga razočara i da pada u depresiju. Znao je on koliko će joj njegov odlazak teško pasti, zato je i pripremao na sve to. Jeste Dara jaka kao stena, ali samo saznanje da je ostala bez oba roditelja je razara. Biće dobro, ali treba da tuguje jedno vreme, bolje i da izbaci sve iz sebe, lakše će joj biti - rekao je izvor za medije.

- Prija joj da bude sa Kostom ili sama, smeta joj sad bilo ko, pa je i ne smaramo. Čujemo se porukama i to je to, neka je, moramo da jepustimo da se digne. Teški su ti momenti.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Dara se kratko oglasila ovim povodom:

- Teško mi je, ne znam gde sam, otišao je neko koga sam najviše na svetu volela, oba roditelja sam izgubila - rekla je tada Dara, kroz suze.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Star

Bonus video:

00:04

BUBAMARA SKINULA UMETKE I POKAZALA NOVI IMIDŽ: Dara se ošišala, a komentari pljušte: Kratko ti stoji NAJBOLJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track