JOŠ JEDNA SVETSKA ZVEZDA STIŽE U BEOGRAD: Ina peva na otvaranju Svetskog prvenstva u boksu!
Foto: Instagram

otkrivamo

JOŠ JEDNA SVETSKA ZVEZDA STIŽE U BEOGRAD: Ina peva na otvaranju Svetskog prvenstva u boksu!

Stars -

Na otvaranju Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu, pevaće rumunska zvezda Ina.

Pevačica, čije je pravo ime Elena Aleksandra Apostoljanu, slavu je stekla 2008. albumom pod nazivom "Hot". Istoimeni singl te godine dostigao je prvo mesto na top-listama u Rumuniji, Portugalu, Moldaviji, Bugarskoj, Malti, Rusiji, Srbiji, Poljskoj, Španiji, Siriji, Turskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Libanu i Ukrajini, a naredne, 2009, i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ina
foto: Instagram

Ina je dosad objavila šest studijskih albuma, od kojih je poslednji "Yo" iz 2019, a njene koncertne aktivnosti uglavnom su vezani za Evropu.

Podsetimo, Kurir je objavio da je svoj dolazak u Beograd potvrdio i Mark Volberg, koji se proslavio glavnom ulogom u holivudskom blokbasteru "Transformers".

Mark Volberg
foto: EPA

On će biti voditelj programa na svečanom otvaranju Svetskog prvenstva u boksu u Beogradskoj areni, a s njim će posao deliti naš glumac Miloš Biković. Volberg je bio najplaćeniji američki glumac u 2018. godini, prema podacima liste Forbs.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

Kako je za jutarnji program Kurir televizije rekao Nenad Borovčanin, pregovori o dolasku na Svetsko prvenstvo u boksu vode se i sa slavnim Silvesterom Staloneom. - Ne treba pričati u kojoj meri je Stalone kao Roki Balboa proslavio boks u svetu, film je snimljen u nekoliko nastavaka i svaki se i dan-danas gleda kao da je premijera. Raduje nas što kod Stalonea postoji želja da dođe u Beograd, samo još ne može da nam potvrdi zbog obaveza koje ima. Nadamo se da ćemo ga videti u Srbiji - izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije, uz podsećanje da u Beograd gotovo sigurno dolazi i Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena.

Ivan Ercegovčević / foto: Instagram

Naslovna Stars
foto: Kurir
00:28

BIKOVIĆ U BORBI SA NEKADAŠNJIM SVETSKIM PRVAKOM U BOKSU: Glumac naučio nove poteze, a snimci postali HIT na internetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track