SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI U KREVETU: Nije joj bitno da li je uspešan, poručila ženama da BIRAJU OVO!
Foto: Nemanja Nikolić

JASAN STAV

SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA KAKVE MUŠKARCE VOLI U KREVETU: Nije joj bitno da li je uspešan, poručila ženama da BIRAJU OVO!

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković obožava da priča o muško - ženskim odnosima, posebno od kada se razvela.

Ona je prvenstveno, bez pardona, otkrila svoj stav o tome kako muškarci treba da se ponašaju u krevetu.

Sanja Marinkovic
foto: Damir Dervišagić

- Smtram da muškarac treba da bude jači od nas u krevetu, on treba da vodi za stolom, u društvu. Nije važno da je uspešan, da ima više, već da ima ambiciju. Oni ne mogu sve da rade na isti način kao mi žene, a mi to umemo da očekujemo od njih. Zato svaka žena treba da bira muškarca koji će da joj bude partner u svemu i da ga pusti da bude ono što jeste - istakla je Sanja.

Voditeljka je uvek vodila računa o tome šta predstavlja na društvenim mrežama, a ono što joj je teško da prihvati jeste to što se većina lažno predstavlja, a uredno glumataju sreću.

Sanja Marinković
foto: Filip Plavčić

- Ono što mi smeta na društvenim mrežama je što provociramo druge lažnom srećom, to nikako ne mogu da shvatim, i lažnim izgledom i lažnim uspehom i emotivnim statusom... Zbog toga psihoterapeuti imaju pune ruke posla - rekla je voditeljka.

Popularan film Toma izaziva pažnju javnosti danima unazad, a voditeljka se osvrnula na reakciju muškaraca koji su gledali ovo ostvarenje.

- Više je muškaraca plakalo gledajući film "Toma" nego žena, iako su vaspitani da stalno trpe i da ne smeju da pokažu svoje slabosti... Hvala Bogu što se to promenilo. Muškarci treba da neguju svoju emotivnost kao i žene - zaključila je Sanja u emisiji "Vikend" na K1.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track