Najnovije vesti

ISPLIVALA ISTINA O PRAVOM ODNOSU IVANA MARINKOVIĆA SA VERENICOM? Prijatelj izneo skandalozne tvrdnje o KRVAVOJ TUČI
06:56

ISPLIVALA ISTINA O PRAVOM ODNOSU IVANA MARINKOVIĆA SA VERENICOM? Prijatelj izneo skandalozne tvrdnje o KRVAVOJ TUČI

SPEKULACIJE

ISPLIVALA ISTINA O PRAVOM ODNOSU IVANA MARINKOVIĆA SA VERENICOM? Ivan Gavrilović izneo skandalozne tvrdnje o KRVAVOJ TUČI

Stars
13:18h

Ivan Gavrilović, popularni pevač i prijatelj Ivana Marinkovića i Jelene Ilić, rijaliti para koji je nedavno dospeo u centar skandala zbog tuče koja se završila krvavo, oglasio se u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir televizija

- U mnogim slučajevnima kada se izađe iz rijalitija taj takav život se nastavlja. Jelena i Ivan u zadnje dve tri godine žive tako, mi se čujemo s vremena na vreme i uglavnom su okej. Ne znam da li je taj njihov incident neka šala ili privlačenje pažnje - otkriva Gavrilović.

On se nadovezao i na svoj odnos sa Milijanom Bogadnović sa kojom je u čuvenom rijalitiju prevario ženu.

- Ja mogu da kažem da je moja i Milijanina ljubav sudbinska. Ja sam bio u braku. I sam sam se čudio kada smo izašli, međutim, kod nas je dijametralno suprotno, mi se volimo još više od kada smo izašli - kaže Gavrilović i dodaje:

- Siguran sam da me Milijana ne bi prevarila, i ne bi ušla u rijaliti. Mi živimo zajedno, tu smo, pa Bože zdravlje videćemo za dalje - kaže Ivan Gavrilović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja