Najnovije vesti

MUŽ JOJ SE VOZA U BESNIM KOLIMA OD 150.000 € A Suzana Jovanović kupuje po BUVLJAKU! Kolege joj ne zavide na MILIONIMA već na ovom
Foto: Kurir televizija

uvek nasmejana i zadovoljna

MUŽ JOJ SE VOZA U BESNIM KOLIMA OD 150.000 € A Suzana Jovanović kupuje po BUVLJAKU! Kolege joj ne zavide na MILIONIMA već na ovom

Stars
14:09h

Pevačica Suzana Jovanović ne hvali se luksuzom i skupocenom garderobom, i pored toga što ima milione kupuje na buvljaku.

Iako bi se reklo da njen muž i te kako voli skupe i firmirane komade, a obožava i besna kola od 150.000 evra, Suzana Jovanović tvrdi da joj marka garderobe nije bitne, pa je možda baš zato često na meti modnih kritičara. Takođe, Suzana Jovanović kupuje na buvljaku, čege se uopšte ni stidi.

Suzana Jovanović
foto: Kurir televizija

- Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju - izjavila je svojevremeno Suzana, i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom.

- Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih.

Inače, Suzana je žena kojoj pevačice možda i najviše zavide, ali ona priznaje da to što je uvek nasmejana ne znači i da je uvek srećna.

- Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema probleme.

Suzana Jovanović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

kurir.rs/svet

Bonus video:

SCENIRANJE 20.06.2021. SUZANA JOVANOVIĆ 1- DEO
41:11

SCENIRANJE 20.06.2021. SUZANA JOVANOVIĆ 1- DEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja