04:18

SRPSKA BIJONSE RAZVALJUJE DŽAK! Utegnuta u nikad uže helanke, pokazala KAKO UDARA DIREKT I KROŠE!

puca!

SRPSKA BIJONSE RAZVALJUJE DŽAK! Utegnuta u nikad uže helanke, pokazala KAKO UDARA DIREKT I KROŠE!

Stars -

Pevačica Marina Visković neumorno redovno trenira. Svoju liniju je dovela do savršenstva.

- Počela sam da kombinujem trčanje sa vežbama za oblikovanje tela - rekla je Marina za Kurir televiziju, i dodala da ne trenira samo zbog izgleda.

- Moram da naglasim da ne treniram zbog izgleda, već zbog psihe. Ne nabijam velike težine. Pre nekoliko godina sam trenirala i do dva puta dnevno, ne stoji mi. Kvadriceps mi je izgledao grozno, kada sam oblačila suknju izgledala sam kao muško - navela je Marina.

Marina Viskovic
foto: Kurir TV

Posle treninga, kako je objasnila, osećaj je neverovatan.

Osećam se veoma lepo. Ne postoji lepši osećaj nego kada se sa trčanja vratim, namackam, mislim da mogu da poletim - objasnila je Marina koliko joj je trening važan.

Pevačica se trudi da joj svaki dan bude ispunjen.

- Trening mi je prioritet, prema njemu sve planiram. Jer, treba i posle treninga da se istuširam, pa večito vučem neke torbe, nemam frizuru... Postoje određene žrtve, ali trudim se da treniram bar četiri puta nedeljno. Vikend je rezervisan za trčanje.

Marina je istakla da u vezi trčanja ima "problem" i da zbog toga želi da pozove sve ljude da joj je priključe.

Marina Vicković
foto: Kurir televizija

- Ne mogu da trčim sama. Htela sam da pozovem sve ljude na Instagramu koji ne mogu sami da trče da mi se pridruže. Navikla sam na Marka, trenera - poručila je Marina.

Viskovićeva je jedna, može se reći i srećnica jer ne voli brzu hranu, gazirana pića i slatkiši joj nisu privlačni, jer kako kaže sve to joj padne teško.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:14

KAD SI POSLEDNJI PUT IMALA S*KS? Marina Visković odgovorila na bezobrazno pitanje i zapanjila: Pre 5 minuta! A evo i GDE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track