ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Pevačev sin pretukao komšiju, Barbi krije da ima ćerku!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Pevačev sin pretukao komšiju, Barbi krije da ima ćerku!

Stars -

Zdravo, dragi moji, ovih dana sam jako srećna jer je još jedna moja priča završila kao centralna tema u svim medijima. Reč je o slučaju Pepeljuge, za koju sam vam još pre nekoliko meseci rekla da je u šemi s jednim lokalnim biznismenom koji se priključio politici. Kao što vidite, moji izvori nikad ne lažu.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Današnje druženje počinjemo informacijom koju sam dobila o Insektu. Opet je našla nekog galantnog baju, nepoznatog javnosti, pa će i njega da krije kao zmija noge. Razlog nije to što je on već zauzet, kao što je obično slučaj, već njegova burna prošlost. Čovek je jedan od najvećih makroa u zapadnoj Evropi, poznat svim organima gonjenja, i logično je da će Insekt vezu s njim da krije koliko god bude mogla. Inače, ona se zaista zaljubila u njega, nije interes u pitanju.

Čula sam da je Udovica već neko vreme u šemi sa bliskim saradnikom njenog pokojnog supruga. To je onaj isti koji je najviše kukao za pokojnikom. Često ga posećuje i viđaju se u njegovom stanu u inostranstvu, a upućeni kažu da njihova veza traje godinama, još dok je muž bio živ. Udovica važi za vrlo prepredenu osobu i poznajući je, sigurno je da njen aktuelni ljubavnik ima love jer mu lepota nije jača strana.

Barbi, tako ćemo zvati plavokosu pevačicu srednjih godina koja je poznata po tome što nema nijedan hit, krije jednu veliku tajnu. Mnoge njene kolege pričaju o tome da ona ima ćerku koju je rodila kao vrlo mlada, ali da to dete nije odraslo s njom, već s njenom sestrom. Barbi ima epitet devojke, ali kako tvrde moji izvori, to nije tačno. Ona je bila jedva punoletna kad je imala aferu sa jednim oženjenim muzičarem, s kojim je i zatrudnela, pa da ne bi pukla bruka, odlučila je da ćerku da svojoj sestri, koja je već bila udata i imala svoju decu.

Pevačev sin, onaj iz braka, opet pravi probleme. Pričaju mi doušnici da je neki dan napao komšiju na ulici bez ikakvog razloga, čak je nesrećnog starca udario nogom nekoliko puta. Incident je zataškala njegova lukava majka, koja je oštećenom dala 200 evra da ne zove policiju, pa se tako nije saznalo za ovaj skandal. Već sam vam pričala o tome da Pevačev sin često pravi ispade, a za sve je kriva njegova zavisnost od droge.

Na pomolu je još jedan razvod, glumački par je u pitanju, ali o detaljima ću uskoro, kad dobijem ceo izveštaj. Čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir. rs / foto: Ilustracija

03:57

PESMA ZA SVE BOEME! Poslušajte hit koji je za samo nekoliko dana pokupio preko 200.000 pregleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track