TANJA SAVIĆ POSLE SKANDALA SA POLITIČAREM PROVOCIRA: U crvenoj spavaćici i HALTERIMA prava nestašna ĐAVOLICA! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

VRELO

TANJA SAVIĆ POSLE SKANDALA SA POLITIČAREM PROVOCIRA: U crvenoj spavaćici i HALTERIMA prava nestašna ĐAVOLICA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima.

Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u izazovnom izdanju. Ona je na sebi imala samo crvenu svilenu spavaćicu i haltere.

Ovo vrelo izdanje pevačice izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Tanja se sa još zakonitim suprugom Dušanom bori za starateljstvo nad sinovima.

- Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao - rekla je ona, a Dušan je izjavio da mu deca mnogo nedostaju i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak ponovo da ih otme.

Bonus video:

Bonus video:

00:27

TANJA SAVIĆ SKAČE U MORE, BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Napravila pravu pometnju snimkom iz vode! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track