PORODICA NEMET PRIZNAJE: Uživamo da kuvamo zajedno uz bocu vina!
Foto: Kriri televizija

majke i snajke

PORODICA NEMET PRIZNAJE: Uživamo da kuvamo zajedno uz bocu vina!

Stars -

Porodica Nemet iz Beograda ovonedeljni su pobednici kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" na Kurir televiziji. David se nije plašio kako će se njegova majka Zorica i verenica Ivana snaći pred sudom Seke Aleksić i Radomira Raše Vlačića.

Majke i snajke
foto: Kriri televizija

- Meni je bilo najinteresantnije za vreme uzimanja namirnica na pijaci. Navijao sam za obe da pobede i da ne izgube na vremenu, ali sam isto tako bio siguran da će na vreme da skuvaju zadato jelo. Ponosan sam na njih dve i drago mi je da smo pobedili ove nedelje - priznao nam je David.

Snajka Ivana kaže da je nije zabrinulo kada su im Seka i Raša rekli koje jelo treba da pripreme.

- Očekivala sam da spremamo nešto tradicionalnije, na primer punjenu papriku, ali kad sam videla šta smo izvukli, rekla sam - to je to - kroz smeh priznaje Ivana.

Majke i snajke
foto: Kriri televizija

Oboje priznaju da se trude da budu romantični u pripremanju jela.

- Oboje smo vrlo romantični, tu je uvek boca vina. A umemo često i da se gađamo brašnom, i to uglavnom usled neslaganja u kuhinji, kada se borimo ko će da zauzme teritoriju oko šporeta ili tiganja - kroz smeh pričaju verenici. Ivana i David sledeće godine planiraju da stanu i na ludi kamen.

- Venčaćemo se sledeće godine u septembru, ove godine nismo zbog korone i čitave situacije, a i mi smo imali buran period zbog posla, pa smo stalno morali da budemo u pokretu - rekao nam je David, dok Ivana dodaje:

- Već odmalena znam i kakva će mi biti venčanica, već sam je odabrala.

Za razliku od dece, majka Zorica priznaje da je imala tremu pred snimanje.

- Imala sam tremu, nikako nisam volela ta snimanja i svetla, mikrofone... Meni je sve to bilo strano i nepoznato, ali je na kraju sve ispalo dobro, jer smo svi mi u kuhinji profesionalci. Plus što volimo dobro i da pojedemo, posebno slatkiše, koje ja najbolje spremam i na koje nikad nemaju zamerke. Deci se sve dopada, posebno čizkejk, reforma torta i posne kiflice sa džemom - završava ona.

Majke i snajke
foto: Kriri televizija

Kurir.rs/A.P./D.P.

Bonus video:

00:20

KADA SU JE ČULI POPADALI SVI OD SMEHA! Snajka u kulinarskom problemu harizmom OBORILA SVE U STUDIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track