NIKOLINI PIŠEK UKRADEN AUTOMOBIL! Voditeljka doživela ŠOK, ponovo prolazi kroz agoniju: Lopovi su ga jutros odvezli! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

zamolila za pomoć

NIKOLINI PIŠEK UKRADEN AUTOMOBIL! Voditeljka doživela ŠOK, ponovo prolazi kroz agoniju: Lopovi su ga jutros odvezli! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu da joj je automobil ukraden.

Naime, ona je prijavila krađu automobila, a kako je navela, lopovi su jutros oko četiri časa ujutru odvezli auto.

- Ukraden jutros oko četiri časa, viđen dva puta kod Markuševca i pobegao policijskoj patroli oko osam časova u Gračanima. Kako je to moguće? Ako ga vidite, javite meni ili zovite policiju. Hvala- napisala je Pišekova.

Podsetimo, ove krađe, voditeljka je doživljavala i druge neprijatnosti. Naime, njoj je pre nekoliko godina otrovan pas zbog čega je tužila čoveka kog je sumnjičila za to delo. A prošle godine je njenu porodicu i nju u popularnom hrvatskom letovalištu napao vlasnik vile koju su iznajmili i za koju su platili mnogo novca. Ove godine su voditeljka i njena ćerka umalo stradale nakon trovanja ugljen-monoksidom u stanu.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:08

MUŽ NIKOLINE PIŠEK PUKAO PREKO 660.000 DINARA NA GALA PROSLAVU? Vidoje OVAKO slavio rođendan na Dorćolu, orili se BRENINI HITOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track