ISPLIVALA TAJNA KULIĆA OD PRE 18 GODINA Bivša zadrugarka otkrila ŠOK DETALJE: Moja mama je radila kod Marije, a onda se desilo OVO
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

ISPLIVALA TAJNA KULIĆA OD PRE 18 GODINA Bivša zadrugarka otkrila ŠOK DETALJE: Moja mama je radila kod Marije, a onda se desilo OVO

Stars -

Emilija Velemir, bivša takmičarka pete sezone "Zadruge", izašla je vanrednim izbacivanjem iz rijalitija.

Sada je otkrila sve što je ćutala tokom svog učešća, ali i detalje koje kamera nije snimila.

Emilija Velemir
foto: Printscreen/Red Tv

Emilija je izjavila da je imala problem sa porodicom Kulić, ali da su se tokom boravka u Beloj kući baš lepo slagale Miljana i ona, pa je otkrila da je njena majka, koja je sada na Malti, radila u prodavnici kod Marije i Siniše Kulić.

- Sa Miljanom sam u korektnim odnosima. Postala mi je draga i ja sam njoj postala draga. Čak sam bila tu kada joj nije bilo dobro. Stvarno je okej. - rekla je Ema, pa nastavila:

- Ja sam već iznela to u rijalitiju. Moja majka je radila kod njih u toj prodavničici pre 18 godina i nije isplaćena, ona i još dve radnice. Ne znam koji je razlog, nisam upućena. Dok je radila tamo moja majka imala je svađice sa Marijom. - rekla je Ema.

Velemirova je otkrila i šta je mislila pod rečima "da je neko sabotirao", što je rekla u studiju u Šimanovcima nakon izbacivanja:

- Mislim da me je sabotirala Aleksandra Kostadinović, na Zadrugoviziji, trebala je da pusti malo više mene da pevam, ovako nisam čula sebe i nisam mogla lepo da otpevam. Čula sam i da je pričala nešto za mene, vidim svi je izbegavaju, mislim da se pogubila, nema lošu dušu. Ja sam izgubila samopouzdanje, nisam mogla da provežbam - rekla je Ema.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Pink, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Srbija danas/M.M.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track