00:09

NOVI STAN I NAJLEPŠA NAMENA: Stanija pokazala sobu za bebu!

želje im se ostvaruju!

STANIJA KUPILA NOVI STAN PA POKAZALA SOBU ZA BEBU! Progovorila o PROŠIRENJU PORODICE sa Markom: IMAJU VELIKE PLANOVE

Stars -

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević ekskluzivno za Kurir televiziju pokazala je sobu za bebu i otkrila dalje planove za budućnost sa svojim izabranikom Markom Markovićem.

- Sada kada sam svoj čovek i ne putujem, mogu sebi da priuštim terasu u veličini još jednog stana. Toliku terasu sam uzela zbog kučića koje mnogo volim, a mama mi nikada nije dala da čuvam sve što ima dlake ili krzno.

Stanija i Marko
foto: Kurir televizija

Dom je još uvek u fazi pripreme, a Stanija je rekla kako je sve sama osmislila uz malu pomoć skrinšotova sa interneta.

Stanija je otkrila i da ono što je sada u planu da bude bjuti soba, lako može da se pretvori u dečju sobu.

Stanija Dobrojević
foto: Kurir televizija

- Sve će da bude u ogledalima za slikanje i snimanje. U budućnosti može da bude i dečja soba. Lako se ona pretvori u tu namenu. Ne bih još da pričam da li pravimo planove za decu, prvo da se skućim, pravimo dom, pa ćemo u Ameriku, tako da polako o svemu tome - rekla je zagonetno Stanija, ali soba je svakako obezbeđena.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:17

STANIJA OTVORILA VRATA SVOG PENTHAUSA Sve blješti do luksuza! KRISTALI I KAMIN: Terasa velika KAO CEO STAN, a od cene BOLI GLAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track