OVO JE STAN ACE LUKASA OD 500.000 €! Luksuz na sve strane, đakuzi i umetničke slike! PENTHAUS pun uspomena, a DETALJ u WC je HIT
Foto: Printscreen/Pink, Printscreen

raskoš

OVO JE STAN ACE LUKASA OD 500.000 €! Luksuz na sve strane, đakuzi i umetničke slike! PENTHAUS pun uspomena, a DETALJ u WC je HIT

Stars -

Pevač Aca Lukas u jednoj od svojih izjava otkrio da je pozajmio pola miliona evra od Saše Popovića kako bi kupio nekretninu, ali i da ju je isplatio. Sada je otvorio vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Aca Lukas
foto: Pritnscreen

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

Aca Lukas
foto: Pritnscreen/Pink

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja, a posebnu pažnju privukla je umetnička slika na zidu, ali i šampanjac na kom piše: "Aca Lukas". U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

1 / 3 Foto: Pritnscreen/Pink

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

1 / 3 Foto: Pritnscreen/Pink

Kurir.rs

Bonus video:

09:17

STANIJA OTVORILA VRATA SVOG PENTHAUSA Sve blješti do luksuza! KRISTALI I KAMIN: Terasa velika KAO CEO STAN, a od cene BOLI GLAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja