01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

hit

NEVERICA! LEPA LUKIĆ OTKRILA ZAŠTO NIJE UŠLA U KAFANU 40 GODINA Nemam ni neke ljubavnike pa da idem sa njima!

Stars -

Lepu Lukić nepotrebno je posebno predstavljati jer važi za kraljicu narodne muzike za čiji glas znaju različite generacije koje odrastaju u bilo kom kutku Srbije.

Ipak, da je reč o pevačkoj legendi, jasno je na prvi pogled, ali ne i na osnovu skromnosti kojom pleni.

"Ne mogu da budem kraljica, a da narod tako ne misli. Mene je narod izglasao. Nisam se ja sama tako nazvala. Imponuje mi, ne tražim i ne insistiram kako će da me najave na koncertima, malo je prepotentno da tražim da me oslove drugačije osim Lepa", započinje priču pevačica u jutarnjem programu Kurir televizije i otkriva koje su joj je rutine tokom dana.

Lepa Lukić
foto: KURIR TV

"Kod mene nema veze da li je jutro ili popodne. Svoju pesmu "Srce je moje violina" sam snimila u devet ujutru. Otišla za Australiju i na gotovo sam došla kad je pesma već bila hit", ispričala je Lepa.

Kaže da joj je generalno dosadno kada ne radi.

"Meni je kući dosadno, četiri zida me prave nervoznom. Volim da zujim, ne volim mrtvu tišinu", kaže legenda.

Povela se i priča o kafanama, a veliko je iznenađenje da Lepa Lukić, prema sopstvenom priznanju, već 40 godina ne izlazi među karirane stolnjake.

Lepa Lukić
foto: KURIR TV

"Ranije se više išlo, ljudi su se sastajali, bilo je drugačije. Sad više bulje u telefon, nije važno gde sede i šta rade. To je postala jedna opsesija. A ja ne pijem, nisam kafanski tip, nemam neke ljubavnike pa da idem sa njima. Nikad nisam izlazila ni volela kafane iako sam pevala u kafanama kad sam počinjala", kaže kraljica narodne muzike.

Voli da sedne u baštu, da jednom mesečno uradi frizuru i neguje nokte.

"Nisam mogla da se odbranim od udvarača, negde sam prihvatila udravaranje. Volela sam samo obične ljude, koji nisu budžovani, nisam volela poznate. Tri veze i braka su bili sa običnim ljudima. Nisam bila u vezi sa muzičarem, pevačima, to mi nikad nije bilo privlačno. Ni u kući se nisam ponašala kao Lepa Lukić da mi partner ne bi imao kompleks niže vrednosti", otvorena je Lepa.

Kaže da sve što radi radi iz emocija, tako i kada bira pesme.

"Da pevam pesmu o brushalteru i gaćicama, šta tu može da pogodi i naježi ljude. Došlo vreme da se peva "rke, koke", ali meni niko nije uzeo mesto. Nemam naslednicu, a volela bih da se pojavi. Sigurna sam da sam ušla u vene narodu, da nije tako ne bih mogla da trajem 52 godine. Više volim da trajem nego da uzmem milijarde", priča Lepa.

Lepa Lukić
foto: KURIR TV

Dodala je da će od decembra pričati o svom životu i karijeri za potrebe scenarija za film o Lepi Lukić.

"Snimaće se film od detinjstva. Igraće tri glumice, od 10, 17 godina i kasnije. Nisam stroga kod odabira kandidata, da vidim lice da se smeje ne bih mogla da odolim. U mladosti sam bila lepa žena, a i sad sam zadovoljna. Ne razmišljam da se ostarilo, ne bih volela ni da se vratim u mladost", zaključila je Lepa.

Na kraju razgovora priča se povela i oko nacionalnih penzija.

"Dobili su i drugi ljudi, ne samo pevači i muzičari. Bilo je ukinuto neko vreme. Lepo je što su to vratili. Pokojna Usnija Redžepova i ja smo u isto vreme dobile nacionalne penzije", naglasila je žena slavujevog glasa.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:46

LEPA LUKIĆ U EMISIJI UŽIVO ISPRIČALA BEZOBRAZAN VIC: Era se uhvatio za stomak, svi POPADALI od smeha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track