OLJA CRNOGORAC NESTALA SA JAVNE SCENE A sada otkrila detalje iz života koje malo ko zna: Slupala sam se i jedva sam PREŽIVELA!
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

OLJA CRNOGORAC NESTALA SA JAVNE SCENE A sada otkrila detalje iz života koje malo ko zna: Slupala sam se i jedva sam PREŽIVELA!

Stars -

Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac započela je još jedna biznis, koji nema veze modom. Naime, Olja se priključila porodičnom biznisu, a sada je otkrila detalje iz života koje malo ko zna.

- Najgore od svega je to što sam bila očajan vozač, tipično žensko... gleda svuda oko sebe dok vozi, a najmanje gleda na put kojim vozi, te se onda problemi non stop dešavaju. U životu mi se dogodilo da sam slupala oko desetak automobila. Nekoliko puta je bila totalna šteta i ništa nije moglo da se sredi i popravi. Mada, dešavalo se da sam imala toliko opasnih povreda da sam jedva preživela - priča nekadašnja voditeljka i dodaje da je uz svoje "probleme" naučila dosta toga o autombilima.

- Popravljajući automobile, počela sam da se rasputujem gde koji deo može jeftiniji da se kupi, šta je zamajac, osovina, filteri… Posete mehaničaru uticale su da naučim mnoge stvari, tako sam počela da shvatam razlike među automobilima, koje inače ženama nisu bitne. Sada znam i šta je kubikaža, koliko auto može da vredi ako je prešao određenu kilometražu, pa sve do sitnih pojedinosti koje su uglavnom bile muškarcima prioritetne i oni su najbolje znali - priča dizajnerka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja