03:55

BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

lepši nego ikad

BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

Stars -

Pevač Nemanja Stevanović proslavio se učešćem u popularnom takmičenju Zvezde Granda.

Popularni pevač nekada je punio tabloide svojim privatnim životom, pogotovo burnom vezom sa pevačicom Milenom Ćeranić, a danas je potpuno drugačiji. Osim što je potpuno promenio imidž, pa mnogi kažu da je neprepoznatljiv, Nemanja se i u ljubavnom životu skrasio pored lepe manekenke Jelene Stevanović.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir televizija

Iako srećno zaljubljen i voljen Nemanja i danas važi za miljenika žena i velikog zavodnika, a kako je i sam priznao u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji, na njegove nastupe uglavnom dolaze samo žene.

- Malo sam se ja povukao iz javnosti, pa niste navikli da me vidite u ovom izdanju sa bradom. Kako se oseća, takav imidž i nosim. Možda i pustim kosu ponovo - kaže Nemanja, koji svojoj publici sprema novu pesmu.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir televizija

- Mislim da će se nova pesma dopasti svima, malo je drugačiji stil, u pitanju je neki regeton, ali nadam se da će moja publika prepoznati kvalitet - najavio je Nemanja u "Pulsu Srbije".

Zgodni pevač ne krije da uživa u porodičnom životu i da je porodica na prvom mestu.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir televizija

- To je nešto najlepše, imati zdravu porodicu. Od 2014. godine smo zajedno i sav moj fokus je na tome. Jako me je promenio dolazak ćerke. Ja sam imao mnogo sreće kada sam upoznao svoju suprugu i da prepoznam kao ono pravo - kaže Nemanja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:41

TOPALKO BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORIO O ZETU: Konačno rekao šta misli o Heleninom mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja