00:41

DEJAN MATIĆ SE OPROSTIO OD MARINKA: U ove dve godine je otišlo mnogo velikana, ne bi bilo tako strašno ni da je bio GRAĐANSKI RAT

kolege neutešne

DEJAN MATIĆ SE OPROSTIO OD MARINKA: U ove dve godine je otišlo mnogo velikana, ne bi bilo tako strašno ni da je bio GRAĐANSKI RAT

Stars -

Od narodnog pevača prepoznatjivog glasa Marinka Rokvića, koji je u svom domu na Košutnjaku preminuo u 68. godini posle teške bolesti, oprostio se i kolega Dejan Matić.

"Znao sam celu situaciju i da nije dobro. Čuli smo se pre neka dva meseca, naravno, pružio sam mu podršku, on je sjajan pevač i čovek koji je do pre godinu dana bio fit, da mu omladinci pozavide", izjavio je Dejan Matić.

On je konstatovao da nema pravila kada je smrt u pitanju i neizvesnost življena u postpandemijskom svetu.

"Otišlo je mnogo velikana u ove dve godine i mislim da je građanski rat bio, ne bi bilo tako strašno!", podvukao je popularni pevač.

Da podsetimo, porodica Rokvić ranije se oglasila zvaničnim saopštenjem gde su naveli da je Marinko bolovao od raka pankreasa.

On je pobedio i koronu, ali mu se stanje pogoršalo posle operativnog zahteva uklanjanja ciste, kada je dobio bakterijsku infekciju koja se uporno vraćala.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:14

KURIR ISPRED KUĆE ROKVIĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Nikola nem od bola i tuge, brojni prijatelji i kolege izjavljuju saučešće porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track