PEVAČICE DOBILE KAZNU OD 1.300 EVRA: Frajle pevale bez RADNE DOZVOLE u Hrvatskoj!
Foto: Kurir televizija

PEVAČICE DOBILE KAZNU OD 1.300 EVRA: Frajle pevale bez RADNE DOZVOLE u Hrvatskoj!

Stars -

Poznati srpski trio Frajle nastupile su prošlog vikenda u hrvatskom mestu Pitomača i to bez radne dozvole! Zbog toga su članice benda sankcionisane kaznama između 900 i 1.300 evra, piše Virovitica.net.

Bir fest, Frajle
foto: Damir Dervišagić

Iako će publici ova noć ostati u sećanju po odličnoj atmosferi, Nataši, Jeleni i Neveni će ostati upamćena po neprijatnosti koju su doživele. Naime, iako je Policijska uprava virovitičko-podravska upozorila da devojke ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada, te da samim tim ne mogu ni da nastupe, organizator se oglušio i Frajle su zapevale.

Zbog toga je policija podnela optužni predlog Prekršajnom sudu u Virovitici koji se tiče zakona o strancima. Oni su se pozvali na odluku Ministarstva unutrašnjih poslova koja je na snazi od 18. aprila ove godine, u kojoj je naznačeno da izvođači ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada u objektu, već se one mogu izdavati (uz uslove propisane zakonom o strancima), samo ako se nastupi održavaju na javnim površinama. Pevačice su kaznu morala da plate na licu mesta.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:28

FRAJLE U EMISIJI UŽIVO ZAPEVALE PESMU BALAŠEVIĆU! Emotivne reči GAĐAJU u SRCE: Tri dana smo bile u SUZAMA a onda je stigla POEZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track