03:33

NE PIJEM I NE DROGIRAM SE, porodična sam žena! Tanja Savić odgovorila na uvrede bivšeg muža, tvrdi da ima JAKE DOKAZE ZA SUD

haos

TANJA SAVIĆ ODGOVORILA NA GNUSNE UVREDE BIVŠEG MUŽA! Vodim računa o deci kao svaka normalna majka IMAM SVE MOGUĆE DOKAZE ZA SUD

Stars -

Tanja Savić od nedavno je u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Njena ljubavna priča pevačicu je stavila u žižu javnosti. Tim povodom odmah se međutim oglasio njen muž Dušan Jovančević, sa kojim se inače razvodi, a koji je izneo brojne gnusne uvrede na njen račun!

- Draško, kakav ti je ukus dok se ljubiš sa mojom ženom, kojoj sam u usta svr*avao? - samo je deo ogavnih pitanja koja je Dušan postavio Tanjinom emotivnom partneru putem medija.

Jovančević je rešio da se obračuna putem medija, a Tanja kaže da joj je cela priča iscrpljujuća.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

- To je toliko iscrpljujuće. Ali koliko znam zakon je na pravednijoj strani. Imam sve moguće dokaze da sam okej sa svojom decom. Vodim računa o njima kao svaka normalna majka i porodična žena. Kad radim, radim, kad sam sa njima, onda sam sa njima. Ne idem okolo i ne skitam. Nisam od tih majki koje ne paze svoju decu. Striktno pazim svoju decu, a pomažu mi sestra i majka. One ih čuvaju dok radim. Ne pijem i ne drogiram se - rekla je Tanja.

Ipak i pored problema sa Jovančevićem, Tanji Savić sve ostalo ide kao po loju. Zadovoljna je decom, ljubavnim životom i novom pesmom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track