02:51

KADA JA NEKOGA ODRADIM, TO JE KRAJ! Transrodna pevačica prvi put sa izabranikom u javnosti, otkrila kako su se UPOZNALI

mnogi joj zavide

KADA JA NEKOGA ODRADIM, TO JE KRAJ! Transrodna pevačica prvi put sa mužem u javnosti, otkrila kako su se UPOZNALI

Stars -

Elektra Elit prvi put se pojavila u javnosti sa mužem Nenadom Vujanovićem na promociji svoje pesme. Transrodna pevačica otkrila je najintimnije detalje njihove veze i posla, kojim se prvobitno bavi, kao i nešto više o novoj pesmi.

- U ovoj priči će se mnogo ljudi pronaći. To nije pesma, nego pesmetina - najavila je Elektra novi hit.

Elektra Elit priznala je da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, ali ni posle udaje ne odustaje od svog primarnog posla.

Elit Elektra
foto: Kurir Televizija

- Naravno da ne. Pevačica je sekundarni prioritet, koji isto fenomenalno radim. Stojim iza svega što sam rekla, nastavljamo dalje - istakla je Elit.

Elektru je krajem avgusta ovde godine zaprosio biznismen i sportista, koji se u nju zalepio na prvi pogled. Upoznali su se u maju tokom njenog boravka u Bosni i Hercegovini

- Ja kada nekoga uzmem i odradim, to je kraj! To može samo prsten ili ništa. Nije bilo dejta. Upoznali smo se na mostu. Posle 10 sekundi poznastva je bio s*ks - navela je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:49

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila NIJE MOJ TIP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track